Femeie de 76 de ani înecata în fântână din Craidorolț Reviewed by CD on . Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someş" Satu Mare a fost anunţată în jurul orei 09:25, privind o persoană căzută într-o fântână din localitatea Craidor Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someş" Satu Mare a fost anunţată în jurul orei 09:25, privind o persoană căzută într-o fântână din localitatea Craidor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeie de 76 de ani înecata în fântână din Craidorolț

Femeie de 76 de ani înecata în fântână din Craidorolț

Femeie de 76 de ani înecata în fântână din Craidorolț

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someş” Satu Mare a fost anunţată în jurul orei 09:25, privind o persoană căzută într-o fântână din localitatea Craidorolţ.
În cel mai scurt timp, au intervenit pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei cu un echipaj de descarcerare, acţionând în colaborare cu un alt echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (S.A.J. Satu Mare).
Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au recuperat şi adus la suprafaţă trupul neînsufleţit al unei femei de aproximativ 76 de ani.
Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă, care conform declaraţiei medicului prezenta stare de inconştienţă şi rigiditate cadaverică.
Persoana decedată a fost predată organelor de la poliţie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus