Sediu nou pentru Detașamentul de Pompieri Carei Reviewed by CD on . Investiția s-a realizat în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre”, proiect care face obiectul Acordului de împrumut dintre Rom Investiția s-a realizat în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre”, proiect care face obiectul Acordului de împrumut dintre Rom Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sediu nou pentru Detașamentul de Pompieri Carei

Sediu nou pentru Detașamentul de Pompieri Carei

Sediu nou pentru Detașamentul de Pompieri Carei
Investiția s-a realizat în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre”, proiect care face obiectul Acordului de împrumut dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Valoarea inițială a proiectului a fost de 50 milioane de euro, fiind suplimentată în cursul anului trecut cu alte 92 de milioane de euro.
Acest obiectiv de investiții, Detașamentul de Pompieri Carei, este al treilea din seria celor 35 de clădiri cu rol important în sistemul de pregătire și răspuns la urgențe și dezastre, care urmează să fie reconstruite sau consolidate în următorii ani.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus