Opt microbuze electrice pentru elevi au sosit în județul Satu Mare Reviewed by CD on . Mai mult de 1000 de elevi din comunele Medieșu Aurit, Bătarci, Lazuri, Orașu Nou, Supur, Tarna Mare, Viile Satu Mare și Craidorolț, vor fi transportați, începân Mai mult de 1000 de elevi din comunele Medieșu Aurit, Bătarci, Lazuri, Orașu Nou, Supur, Tarna Mare, Viile Satu Mare și Craidorolț, vor fi transportați, începân Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Opt microbuze electrice pentru elevi au sosit în județul Satu Mare

Opt microbuze electrice pentru elevi au sosit în județul Satu Mare

Opt microbuze electrice pentru elevi au sosit în județul Satu Mare
Mai mult de 1000 de elevi din comunele Medieșu Aurit, Bătarci, Lazuri, Orașu Nou, Supur, Tarna Mare, Viile Satu Mare și Craidorolț, vor fi transportați, începând cu noul an școlar, cu 8 microbuze electrice care au sosit astăzi în județul Satu Mare. Microbuzele livrate fac parte dintr-o flotă de 40 de vehicule, pe care Consiliul Județean Satu Mare le-a obținut prin Planul Național de Redresare și Reziliență, precum și din fonduri guvernamentale.
Toate cele 40 de mașini vor ajunge la elevii din comunele județului până la începerea noului an școlar. Valoarea totală a contractului este de 41,7 milioane de lei.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus