Primele două microbuze electrice au sosit în județul Satu Mare Reviewed by CD on . Peste 500 de elevi din comunele Culciu și Moftin vor fi transportați, începând din următorul an școlar, cu primele două microbuze electrice care au sosit astăzi Peste 500 de elevi din comunele Culciu și Moftin vor fi transportați, începând din următorul an școlar, cu primele două microbuze electrice care au sosit astăzi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primele două microbuze electrice au sosit în județul Satu Mare

Primele două microbuze electrice au sosit în județul Satu Mare

Primele două microbuze electrice au sosit în județul Satu Mare

Peste 500 de elevi din comunele Culciu și Moftin vor fi transportați, începând din următorul an școlar, cu primele două microbuze electrice care au sosit astăzi în județul Satu Mare.

Aceste două microbuze fac parte din flota de 40 de mașini cu o capacitate de 16+1 locuri pe scaune, contractate de Consiliul Județean Satu Mare cu fonduri obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență și prin fonduri guvernamentale. Toate cele 40 de mașini vor ajunge la elevii din comunele județului până la începerea noului an școlar. Valoarea totală a contractului este de 41,7 milioane de lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus