Povestea gemenelor abandonate de părinți, crescute de bunică, cu o pensie ridicolă Reviewed by CD on . În urmă cu câteva zile o postare pe o pagină de socializare a unei sătmărence a început să mobilizeze oamenii în cazul gemenelor în vârstă de 16 ani din localit În urmă cu câteva zile o postare pe o pagină de socializare a unei sătmărence a început să mobilizeze oamenii în cazul gemenelor în vârstă de 16 ani din localit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Povestea gemenelor abandonate de părinți, crescute de bunică, cu o pensie ridicolă

Povestea gemenelor abandonate de părinți, crescute de bunică, cu o pensie ridicolă

Povestea gemenelor abandonate de părinți, crescute de bunică, cu o pensie ridicolă

În urmă cu câteva zile o postare pe o pagină de socializare a unei sătmărence a început să mobilizeze oamenii în cazul gemenelor în vârstă de 16 ani din localitatea Petrești, care sunt crescute de bunica acestora de 8 ani de zile.

”Două gemene (16 ani) care au fost abandonate în urmă cu 8 ani de părinți. Ele sunt crescute de bunica lor care are o pensie de doar 500 de lei și este bolnavă. Ei stau într-o localitate din județ, fără căldură. Deși nu au condiții bune de trai, fetele sunt bine crescute, curate și sunt foarte bune la învățătură. Cine dorește să-i ajute cu haine sau alimente, vă rog să mă contactați. De asemenea puteți lua legătura cu referentul social din localitatea Petrești la numărul: ‭0762.257.788‬ care cunoaște foarte bine situația acestei familii și vă poate furniza mai multe informații.

Eu mă voi duce în următoarele zile să le duc haine și alimente. Haideți să ajutăm această familie, haideți să fim mai buni acum în prag de sărbătoare!”, este mesajul unei sătmărence cu suflet mare, care a inițiat această campanie.

Redăm în continuare textul postat de sătmăreanca, care a reușit să mobilizeze oameni cu suflet mare atât din județul Satu Mare, cât și din județul Maramureș.

„Dragi prieteni, azi am fost la gemenele de care v-am scris în urmă cu câteva zile. Am realizat și o scurtă filmare pentru a vă arăta condițiile în care trăiesc fetele și bunica lor.
Împreună cu Timea Gergely, Sergiu Iacos și Tomas Tolgyi am hotărât să facem tot posibilul pentru a le oferi condiții mai bune de trai, așadar cei care doresc să ne sprijine pe acest drum sunt rugați să ne contacteze. Vă putem oferi și detalii mai multe despre această minunată familie, care are nevoie de ajutorul nostru.
Închei prin a vă mulțumi celor care vați implicat deja. Cu ajutorul vostru am reușit să le oferim o mică bucurie acestei familii. Am rămas plăcut impresionată de faptul că s-au implicat și persoane din județul Maramureș (băieți, gestul vostru e deosebit)!.
Pe această cale, doresc să mulțumesc și presei locale care s-a mobilizat și a făcut un material despre această acțiune.”

 

Iată condițiile în care trăiește familia care are nevoie de ajutorul nostru:

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus