Vizita istorică a Regelui Mihai I în Satu Mare. Întâmpinat de mii de persoane Reviewed by CD on . Majestatea sa Regele Mihai I al României a rămas în sufletul a mii de sătmăreni, care l-a întâmpinat cu ocazia vizitei pe care a făcut-o cuplul regal în județul Majestatea sa Regele Mihai I al României a rămas în sufletul a mii de sătmăreni, care l-a întâmpinat cu ocazia vizitei pe care a făcut-o cuplul regal în județul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vizita istorică a Regelui Mihai I în Satu Mare. Întâmpinat de mii de persoane

Vizita istorică a Regelui Mihai I în Satu Mare. Întâmpinat de mii de persoane

Vizita istorică a Regelui Mihai I în Satu Mare. Întâmpinat de mii de persoane

Majestatea sa Regele Mihai I al României a rămas în sufletul a mii de sătmăreni, care l-a întâmpinat cu ocazia vizitei pe care a făcut-o cuplul regal în județul Satu Mare. Mai exact, în anul 1997, și a fost făcută posibilă de către membrii Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) Satu Mare.

Unul dintre artizani, potrivit sătmărencei Lucreția Simu, au fost medicul Flaviu Simu și Anamaria Biriș, ambii regaliști convinși. Nu a lipsit din peisaj nici fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco.
Soția medicului Flaviu Simu a postat pe Facebook fotografii de la acel eveniment unic pentru mii de sătmăreni, care nu au uitat nici acum vizita istorică din 1997
”Sunt mandra ca soțul meu a avut șansa și onoarea de a sta pentru câteva ore în preajma Majestatii Sale!”, a comentat Lucreția Simu.
Regele Mihai I, personalitate marcantă a istoriei noastre, as-a stins la vârsta de 96 de ani, departe de ţară pe care a slujit-o şi de poporul pe care l-a preţuit cu întrega sa fiinţă. Exemplu de modestie şi onestitate, de o elegantă care îţi tăia răsuflarea, Mihai I a fost martorul unor epoci şi evenimente care au schimbat nu doar fata ţării, ci şi a lumii.

sursa: presasm.ro

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus