Cursuri de șah în școlile din județ Reviewed by CD on . În perioada 15 noiembrie-10 decembrie 2017 C.S. Voința Satu Mare prin instructorii săi calificați organizează cursuri de șah în școlile din județul Satu Mare. Î În perioada 15 noiembrie-10 decembrie 2017 C.S. Voința Satu Mare prin instructorii săi calificați organizează cursuri de șah în școlile din județul Satu Mare. Î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Cursuri de șah în școlile din județ

Cursuri de șah în școlile din județ

Cursuri de șah în școlile din județ

În perioada 15 noiembrie-10 decembrie 2017 C.S. Voința Satu Mare prin instructorii săi calificați organizează cursuri de șah în școlile din județul Satu Mare.

În cadrul acestui proiect la care participă peste 400 de copii cu vârsta cuprinsă între 6-11 ani se va acorda gratuit câte o carte de șah (Ghid jocului de șah pentru începatori) fiecărui copil participant.
De asemenea se vor organiza și concursuri de șah pentru începători în cadrul fiecărei clase, la final premianții vor fi recompensați cu premii consistente.
În cadrul programului se vor achiziționa și echipamente sportive (piese de sah, ceasuri, table, carti de antrenament, DVD-uri) care se vor folosi în procesul de instruire a copiilor. C.S. Voința dorește să mulțumească Consiliului Județean Satu Mare pentru sprijinul financiar acordat în realizarea acestui proiect.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus