AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională Reviewed by CD on . Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în cursul lunii iulie are în pregătire 7 cursuri de formare profesională, în meserii deficitare pe p Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în cursul lunii iulie are în pregătire 7 cursuri de formare profesională, în meserii deficitare pe p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională

AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională

AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în cursul lunii iulie are în pregătire 7 cursuri de formare profesională, în meserii deficitare pe piața muncii sătmărene.

Cursurile vor fi organizate atât prin furnizori de formare, cât și prin Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Cluj.
98 de persoane în căutarea unui loc de muncă șomeri indemnizați sau neindemnizați, vor fi cuprinși in grupe de câte 14 persoane la următoarele cursuri de formare profesională:
Confecționer asamblor articole din textile
Lucrător în comerț: Bucătar, Ospătar, Contabil, Electrician in construcții, Manichiură – Pedichiură.
Informații suplimentare se pot obține la AJOFM Satu Mare ,strada Ion Ghica nr.36 telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus