AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională Reviewed by CD on . Începând cu luna iunie 2017 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare are in pregătire 7 cursuri de formare profesională în meserii solicitate Începând cu luna iunie 2017 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare are in pregătire 7 cursuri de formare profesională în meserii solicitate Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională

AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională

AJOFM organizează șapte cursuri de formare profesională

Începând cu luna iunie 2017 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare are in pregătire 7 cursuri de formare profesională în meserii solicitate de către agenții economici care au un deficit de forță de muncă calificată.

Serviciile de formare profesională ajută șomerii să dobândească sau să își completeze competențele asociate unor calificări.
Formarea profesională poate fi un punct de plecare in găsirea unui loc de muncă sau pentru atingerea obiectivului profesional al fiecărei persoane în căutarea unui loc de muncă.
Cursurile care vor fi începute in cursul lunii iunie sunt:
Confectioner asamblor articole textile – 14 persoane
Stivuitorist – 14 persoane
Lucrător în comerț – 14 persoane
Lucrător în structuri în construcții – 14 persoane
Coafor – 14 persoane
Lucrător în cultura plantelor – 14 persoane
Bucătar – 14 persoane
Persoanele în căutarea unui loc de muncă, someri indemnizați sau neindemnizati care doresc să urmeze un curs de formare profesională pot să se adreseze Compartimentului de specialitate din cadrul AJOFM Satu Mare telefon 0261/770237 sau e-mail: ajofm@sm.anofm.ro

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus