Expoziție de pictură „Flori și peisaje” la Castelul Karolyi Reviewed by CD on . Sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 17.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de pictură intitulată „Flori și peisaj Sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 17.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de pictură intitulată „Flori și peisaj Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Expoziție de pictură „Flori și peisaje” la Castelul Karolyi

Expoziție de pictură „Flori și peisaje” la Castelul Karolyi

Expoziție de pictură „Flori și peisaje” la Castelul Karolyi

Sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 17.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de pictură intitulată „Flori și peisaje”, a artistului Gui Demeter.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
Gui Demeter este un artist plastic născut în 1949 la Carei. A studiat pictura, grafica și sculptura în orașul natal, apoi și-a desăvârșit cunoștințele la institutul din Cluj-Napoca. După terminarea studiilor s-a axat în principal pe sculptura cu tematică religioasă. Începând cu anul 2002 acesta s-a mutat în Ungaria.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus