Expoziție de fotografie „Familia Regală a României în imagini” Reviewed by CD on . Începând cu data de 10 Mai 2017, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, va putea vizitată expoziția de fotografie: „Familia Regală a României în imagini”, ca Începând cu data de 10 Mai 2017, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, va putea vizitată expoziția de fotografie: „Familia Regală a României în imagini”, ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Expoziție de fotografie „Familia Regală a României în imagini”

Expoziție de fotografie „Familia Regală a României în imagini”

Expoziție de fotografie „Familia Regală a României în imagini”

Începând cu data de 10 Mai 2017, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, va putea vizitată expoziția de fotografie: „Familia Regală a României în imagini”, care cuprinde mai multe reproduceri cu fotografii despre membrii familiei, inclusiv cu vizitele unora dintre aceștia la Carei.

Manifestarea va fi deschisă miercuri, la ora 10.30 în prezența unor elevi, de către prof. Monica Mădăras, care va vorbi despre însemnătatea zilei de 10 mai în istoria poporului român. Expoziția este organizată de către Direcția de Cultură Carei și Centrul de promovare a turismului cultural grok Károlyi și va putea fi vizitată timp de o săptămână.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus