Premianții CN „Mihai Eminescu” la olimpiadele școlare Reviewed by CD on . În fiecare an, în luna mai, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, olimpicii eminescieni aduc mulțumire dascălilor lor pentru dăruirea cu care aceștia i-au ment În fiecare an, în luna mai, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, olimpicii eminescieni aduc mulțumire dascălilor lor pentru dăruirea cu care aceștia i-au ment Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Premianții CN „Mihai Eminescu” la olimpiadele școlare

Premianții CN „Mihai Eminescu” la olimpiadele școlare

Premianții CN „Mihai Eminescu” la olimpiadele școlare

În fiecare an, în luna mai, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, olimpicii eminescieni aduc mulțumire dascălilor lor pentru dăruirea cu care aceștia i-au mentorat prin premiile și medaliile obținute la competițiile naționale.

Prezenti au fost elevii și profesorii care, anul acesta, prin rezultatele obținute, demonstrează, de altfel, la fel ca și colegii lor din anii precedenți, faptul că aceștia sunt competitivi la nivel național.
Din cei 81 de elevi de la Colegiul Național Mihai Eminescu care au participat la olimpiadele și concursurile naționale sunt prezenți în sală doar cei care au diplome acordate de Ministerul Educației Naționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus