Castelul Karolyi, la a IV-a ediție a Târgului European al Castelelor Reviewed by CD on . Castelul Károlyi din municipiul Carei v-a fi promovat la cea de a patra ediție a Târgului European al Castelelor, manifestare găzduită de către Castelul Corvini Castelul Károlyi din municipiul Carei v-a fi promovat la cea de a patra ediție a Târgului European al Castelelor, manifestare găzduită de către Castelul Corvini Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Castelul Karolyi, la a IV-a ediție a Târgului European al Castelelor

Castelul Karolyi, la a IV-a ediție a Târgului European al Castelelor

Castelul Karolyi, la a IV-a ediție a Târgului European al Castelelor

Castelul Károlyi din municipiul Carei v-a fi promovat la cea de a patra ediție a Târgului European al Castelelor, manifestare găzduită de către Castelul Corvinilor din Hunedoara în perioada 26-27 mai 2018.

Evenimentul are ca scop promovarea obiectivelor cu caracter istoric din Europa și se bucură de prezența a treizeci de expozanți, reprezentanți ai castelelor, palatelor, cetăților și muzeelor de prim rang din mai multe țări.
La standul de promovare a Castelului Károlyi vor fi distribuite materiale promoționale, iar vizitatorii vor putea primi informații despre castel, clădiri de patrimoniu, monumente istorice, trasee turistice, posibilități de cazare și evenimente culturale organizate în municipiul Carei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus