Se pot depune cererile pentru abonamente la parcările cu plată din municipiul Carei Reviewed by CD on . Serviciul Parcări din cadrul Direcției Servicii Publice Locale (DSPL) Carei anunță că, începând de mâine, 30 ianuarie 2024, se pot depune cererile pentru abonam Serviciul Parcări din cadrul Direcției Servicii Publice Locale (DSPL) Carei anunță că, începând de mâine, 30 ianuarie 2024, se pot depune cererile pentru abonam Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Se pot depune cererile pentru abonamente la parcările cu plată din municipiul Carei

Se pot depune cererile pentru abonamente la parcările cu plată din municipiul Carei

Se pot depune cererile pentru abonamente la parcările cu plată din municipiul Carei
Serviciul Parcări din cadrul Direcției Servicii Publice Locale (DSPL) Carei anunță că, începând de mâine, 30 ianuarie 2024, se pot depune cererile pentru abonamente la parcările cu plată din municipiul Carei.
Tarifele sunt următoarele:
– anual – 300 lei;
– semestrial – 200 lei;
– trimestrial – 120 lei.
Plata se face la casieria Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Carei, iar după aceea se merge la Serviciul Parcări, situat pe strada Progresului nr.28 (de luni până vineri, între orele 8.00-13.00), unde se completează cererea, se atașează dovada plății și apoi se eliberează tichetul corespunzător perioadei achitate.
Pentru societățile de taxi valoarea abonamentului anual de 400 lei/autorturism, iar pentru societățile bancare este de 600 lei/autoturism/loc de parcare.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus