Campania medicală “Din grijă pentru tine” ajunge și la Satu Mare Reviewed by CD on . Proiectul se adresează sătmărenilor care doresc să își testeze starea de sănătate, dar nu își permit o consultație la un medic specialist. Aceștia vor fi consul Proiectul se adresează sătmărenilor care doresc să își testeze starea de sănătate, dar nu își permit o consultație la un medic specialist. Aceștia vor fi consul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Campania medicală “Din grijă pentru tine” ajunge și la Satu Mare

Campania medicală “Din grijă pentru tine” ajunge și la Satu Mare

Campania medicală “Din grijă pentru tine” ajunge și la Satu Mare
Proiectul se adresează sătmărenilor care doresc să își testeze starea de sănătate, dar nu își permit o consultație la un medic specialist. Aceștia vor fi consultați gratuit de o echipă constituită din medici și asistenți voluntari din mai multe județe ale țării, care vor realiza ecografii, screeninguri pentru depistarea bolilor metabolice și vor oferi consiliere pe diverse probleme de sănătate.
Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Satu Mare, iar președintele Pataki Csaba a stabilit cu organizatorii detaliile acestei acțiuni care va avea loc în perioada 31 martie-1 aprilie 2024. Campania se va desfășura la Centrul Spiritual Casa Dăinuirii de pe str. 1 Decembrie 1918 nr.2 din municipiul Satu Mare, unde vor fi amenajate 26 de cabinete pe diverse specialități medicale.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus