Parcare cu plată în zona centrală a municipiului Carei Reviewed by CD on . Începând din ianuarie 2024, la nivelul Careiului va fi introdus sistemul de parcare cu plată în zona centrală, pe transoane de pe următoarele străzi: 1 Decembri Începând din ianuarie 2024, la nivelul Careiului va fi introdus sistemul de parcare cu plată în zona centrală, pe transoane de pe următoarele străzi: 1 Decembri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Parcare cu plată în zona centrală a municipiului Carei

Parcare cu plată în zona centrală a municipiului Carei

Parcare cu plată în zona centrală a municipiului Carei
Începând din ianuarie 2024, la nivelul Careiului va fi introdus sistemul de parcare cu plată în zona centrală, pe transoane de pe următoarele străzi: 1 Decembrie 1918, Piața Avram Iancu, Piața 1 Mai, Calea Armatei Române, Bulevardul 25 Octombrie.
Tot ianuarie 2024, la Serviciul Parcări din cadrul DSPL Carei se vor putea depune cereri pentru cei care doresc abonamente pentru parcările cu plată din oraș.
Abonamentele vor fi emise trimestrial, semestrial sau anual, în funcție de opțiunea solicitantului.
Cei care vor dispune de acest abonament nu vor avea un loc de parcare în exclusivitate, putând să își parcheze autoturismul pe oricare din locurile libere în parcările cu plată din oraș.
Abonamentele la purtător sunt pentru persoanele fizice și juridice și vor costa 120 lei/trimestru, 200 lei/semestru, respectiv 300 lei/an.
Societățile bancare vor plăti 600 lei/an/autovehicul în locurile rezervate pentru societățile bancare, iar unitățile hoteliere câte 1.200 lei/an în locurile rezervate unităților hoteliere.
Parcarea va putea fi plătită prins SMS sau cu card bancar. Taxarea se va face de luni până vineri, între orele 8.00- 17.00.
Cei care nu dispun de abonamente, vor putea plăti 2 lei/jumătate de oră, 4 lei/oră și 10 lei/zi, atât pentru persoanele fizice cât și cele juridice, la parcometrele care vor fi montate în oraș, prins SMS sau cu card bancar.
Taxarea se va face de luni până vineri, între orele 8.00- 17.00.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus