AJOFM organizează cinci cursuri de formare profesională Reviewed by CD on . Începând cu luna mai 2017, AJOFM Satu Mare va organiza cursuri de formare profesională atât in municipiul Satu Mare cât si in localitățile Turț și Negrești Oaș. Începând cu luna mai 2017, AJOFM Satu Mare va organiza cursuri de formare profesională atât in municipiul Satu Mare cât si in localitățile Turț și Negrești Oaș. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»AJOFM organizează cinci cursuri de formare profesională

AJOFM organizează cinci cursuri de formare profesională

AJOFM organizează cinci cursuri de formare profesională

Începând cu luna mai 2017, AJOFM Satu Mare va organiza cursuri de formare profesională atât in municipiul Satu Mare cât si in localitățile Turț și Negrești Oaș.

In Satu Mare se vor organiza două cursuri de câte 14 persoane în meseriile de bucătar și agent de securitate, iar in localitatea Turț un curs de lucrător in cultura plantelor pentru 14 persoane și in Negrești Oaș un curs de machior pentru 14 persoane.
Aceste cursuri se adresează persoanelor in căutarea unui loc de muncă, necalificate care sunt înregistrate la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare sau la punctele de lucru ale agenției.
Pentru relații suplimentare privind oferta de formare profesională pentru anul 2017, cei interesați se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36 telefon 0261/770237 sau e-mail :ajofm@sm.anofm.ro

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus