AJOFM Satu Mare organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți Reviewed by CD on . Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare vă reamintește că vineri 20.10.2017 va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți la Casa d Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare vă reamintește că vineri 20.10.2017 va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți la Casa d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»AJOFM Satu Mare organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți

AJOFM Satu Mare organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți

AJOFM Satu Mare organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare vă reamintește că vineri 20.10.2017 va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt interesați să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, sunt invitați sa le comunice la AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, la telefon 0261/770237 sau e- mail:ajofm@sm.anofm.ro.
Până in present și-au anunțat participarea la bursă 20 de agenți economici care au oferit 697 locuri de muncă în următoarele domenii:industrie, prestări servicii, comerț, asigurări.
În continuare sunt așteptați la AJOFM Satu Mare și alți agenți economici care pot oferii noi locuri de muncă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus