A tâlhărit o femeie în centrul orașului. Tâlharul a fost prins de polițiștii locali. Reviewed by CD on . Un bărbat a fost prins de polițiștii locali, la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie în plin centrul municipiului Satu Mare. În noaptea de luni spre marți, în Un bărbat a fost prins de polițiștii locali, la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie în plin centrul municipiului Satu Mare. În noaptea de luni spre marți, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»A tâlhărit o femeie în centrul orașului. Tâlharul a fost prins de polițiștii locali.

A tâlhărit o femeie în centrul orașului. Tâlharul a fost prins de polițiștii locali.

A tâlhărit o femeie în centrul orașului. Tâlharul a fost prins de polițiștii locali.

Un bărbat a fost prins de polițiștii locali, la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie în plin centrul municipiului Satu Mare.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2,00, Antal V., 42 de ani, a atacat o femeie pe str. Mihai Viteazu din Satu Mare, sustrăgându-i telefonul mobil și 30 de lei.
O patrulă a Poliției Locale Satu Mare, care se afla în zonă, l-a prins în scurt timp pe tâlhar. Înainte să fie prins, tâlharul a aruncat telefonul într-un coș de gunoi din Piața Libertății.
Antal V. a fost condus la sediul Poliției municipiului Satu Mare, iar apoi a fost predat lucrătorilor din cadrul Biroului Investigații Criminale, în vederea continuării cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus