Accident în Satu Mare. Mașină răsturnată pe șosea Reviewed by CD on . Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe strada Gheorghe Barițiu din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații obținute de jurnali Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe strada Gheorghe Barițiu din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații obținute de jurnali Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Accident în Satu Mare. Mașină răsturnată pe șosea

Accident în Satu Mare. Mașină răsturnată pe șosea

Accident în Satu Mare. Mașină răsturnată pe șosea

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe strada Gheorghe Barițiu din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații obținute de jurnaliștii PresaSM, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Satu Mare, încercând să intre pe strada principală de pe o stradă laterală, nu a acordat prioritate de trecere unei mașini, conduse regulamentar de un bărbat, în vârstă 32 de ani, din municipiul Satu Mare.

Jurnaliștii PresaSM au mai aflat că din cauza impactului, una dintre mașini s-a răsturnat peste cap. Din fericire, nicio persoană nu a fost grav rănită, dar la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale de prim-ajutor de la Serviciul Județean de Ambulanță și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Supuși testării cu aparatul etilotest, a rezultat că niciunul dintre șoferi nu a consumat bături alcoolice înainte de a se urca la volan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus