Primarul Odoreului a învins ANI. Târât prin instanțele de judecată Reviewed by CD on . Printr-o decizie din 26 ianuarie 2015, Agenţia Naţională de Integritate – ANI, l-a declarat incompatibil pe primarul comunei Odoreu, Dumitru Dorel Pop. În motiv Printr-o decizie din 26 ianuarie 2015, Agenţia Naţională de Integritate – ANI, l-a declarat incompatibil pe primarul comunei Odoreu, Dumitru Dorel Pop. În motiv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primarul Odoreului a învins ANI. Târât prin instanțele de judecată

Primarul Odoreului a învins ANI. Târât prin instanțele de judecată

Primarul Odoreului a învins ANI. Târât prin instanțele de judecată

Printr-o decizie din 26 ianuarie 2015, Agenţia Naţională de Integritate – ANI, l-a declarat incompatibil pe primarul comunei Odoreu, Dumitru Dorel Pop. În motivaţia lor, inspectorii ANI mau susținut că primarul Dumitru Pop: ”S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 iunie 2008 – 18 aprilie 2013, întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar, și funcția de administrator al S.C. PAPILLON S.R.L”.

Dumitru Pop a contestat raportul Agenției Naționale de Integritate. Primul meci a fost câștigat de către inspectorii ANI, după ce Curtea de Apel Oradea a respins acţiunea primarului, cu sentința nr. 155/19.10.2015.

Dumitru Pop nu a cedat și a formulat o cale de atac într-un dosar aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În această săptămână, judecătorii Înațltei Curți de Casație și Justiție i-au dat câștig de cauză primarului Dumitru Pop în dosarul nr. 48/35/2015. Dumitru Dorel Pop s-a considerat nevinovat pe parcursul întregului proces.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus