Biciclist accidentat în Odoreu Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Odoreu. În urma primelor cercetări efec Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Odoreu. În urma primelor cercetări efec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Biciclist accidentat în Odoreu

Biciclist accidentat în Odoreu

Biciclist accidentat în Odoreu

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Odoreu.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, din localitatea Odoreu, a condus o bicicletă pe strada Vînătorești, din localitatea de domiciliu, transportând pe cadrul bicicletei pe un minor, de 11 ani, circulând pe sensul opus în direcția sa de mers și fiind accidentat de către un autoturism, condus de către un bărbat, de 47 de ani, din Odoreu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, de 14 ani.

Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus