Accident grav între Odoreu și Băbășești Reviewed by CD on . Un accident rutier cu trei maișini implicate s-a produs în urmă cu câteva minute în județul Satu Mare. Incidentul s-a produs între localitățile Odoreu și Băbășe Un accident rutier cu trei maișini implicate s-a produs în urmă cu câteva minute în județul Satu Mare. Incidentul s-a produs între localitățile Odoreu și Băbășe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident grav între Odoreu și Băbășești

Accident grav între Odoreu și Băbășești

Accident grav între Odoreu și Băbășești

Un accident rutier cu trei maișini implicate s-a produs în urmă cu câteva minute în județul Satu Mare. Incidentul s-a produs între localitățile Odoreu și Băbășești.

Două dintre autoturisme au ajuns în șanț. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și echipaje ale poliției.

De asemenea, echipajele de prim-ajutor au oferit îngrijiri medicale unui număr de 3 persoane, acestea din urmă fiind transportate la Unitatea de Primire Urgențe din municipiul Satu Mare.

Polițiștii ajunși la fața locului au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

În cazul în care persoanele transportate la UPU, vor fi internați, șoferul vinovat se va alege pe lângă plata daunelor materiale și cu un dosar penal. De asemenea, acesta va fii nevoit să achite costurile spitalizării fiecărei persoane vătămate în parte.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus