Cum alegi destinația de vacanță care ți se potrivește? Reviewed by CD on . Sezonul vacanțelor e în plină desfășurare, însă totuși mai sunt persoane care încă nu s-au hotărât unde vor pleca în concediu. Pentru a avea parte de o experien Sezonul vacanțelor e în plină desfășurare, însă totuși mai sunt persoane care încă nu s-au hotărât unde vor pleca în concediu. Pentru a avea parte de o experien Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cum alegi destinația de vacanță care ți se potrivește?

Cum alegi destinația de vacanță care ți se potrivește?

Cum alegi destinația de vacanță care ți se potrivește?

Sezonul vacanțelor e în plină desfășurare, însă totuși mai sunt persoane care încă nu s-au hotărât unde vor pleca în concediu.
Pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută și cât mai apropiată de dorințele fiecăruia există câteva criterii de care este bine să țineți cont când vă alegeți destinația de vacanță.
Am stat de vorbă cu managerul agenției de turism Paralela 45 Satu Mare, Mircea Spătar, care ne-a dezvăluit câteva secrete despre cum să ne alegem destinația potrivită pentru un concediu de vis.


“În primul rând ar trebui să vă gândiți la mijlocul de transport preferat : mașină proprie, autocar sau avion. Odată ales mijlocul de transport următorul pas ar fi să vă gândiți ce doriți să faceți în această vacanță, doriți o vacanță în care să stați relaxați la plajă toată ziua, să aveți un hotel pe plajă cu toate serviciile incluse și să vă simțiți tratați regește? Atunci câteva destinații potrivite ar fi : Antalya, Egipt, Tunisia, Republica Dominicană, Cipru de Nord.
Sunteți genul care vrea să exploreze în fiecare zi o altă zonă, o altă plajă și să viziteze diverse obiective turistice? Atunci vă recomand să luați un hotel care oferă doar mic dejun iar ca și destinații vă sugerez : Grecia, Spania – Costa del Sol, Italia, Malta, Cipru, Portugalia, Thailanda, Bali.
Ați dori să faceți câteva vizite dar totuși în majoritatea timpului să stați să vă relaxați la hotel? Destinațiile potrivite care îmbină plaja cu vizitele sunt : Egipt, Spania – Costa Brava , Costa Blanca, Tenerife, Maroc, Dubai, Sicilia.
Dacă doriți ceva mai special și doriți ca în fiecare zi să vizitați un alt oraș, o altă destinație însă în același timp să beneficiați de condiții de cazare de lux, varianta optimă este o croazieră. Astfel într-un sejur de 7 nopți puteți vizita cel puțin 4 destinații diferite în timp ce la borsul vasului de croazieră vă puteți bucura de cele mai bune condiții și servicii”
, a declarat Mircea Spătar.
Nu vă mai ramâne decât să vă stabiliți bugetul și în funcție de acesta să solicitați o ofertă de la o agenție de turism.


Noi vă recomandăm să alegeți serviciile Agenției Paralele 45, pentru că este o agenție de renume național și internațional care vă oferă o gamă completă de servicii de călătorie: cazări, bilete de avion, sejururi interne, sejururi externe, circuite turistice, croaziere, asigurări și cel mai important asistență și consultanță turistică non stop la cel mai înalt nivel. Anual, mii de turiști se întorc acasă mulțumiți și fericiți pentru că au avut parte de relaxarea mult așteptată.

Pentru mai multe informații, accesați link-ul următor și garantat nu veți regreta alegerea făcută : https://www.facebook.com/pg/Paralela45SatuMare/photos/?ref=page_internal

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus