Judeţul Satu Mare prezent la Târgul de Turism de la Berlin (Galerie Foto) Reviewed by CD on . În perioada 9-13 martie 2016 are loc cel mai mare târg de turism din lume, Târgul de Turism de la Berlin unde județul Satu Mare participă pentru prima dată. Sup În perioada 9-13 martie 2016 are loc cel mai mare târg de turism din lume, Târgul de Turism de la Berlin unde județul Satu Mare participă pentru prima dată. Sup Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Judeţul Satu Mare prezent la Târgul de Turism de la Berlin (Galerie Foto)

Judeţul Satu Mare prezent la Târgul de Turism de la Berlin (Galerie Foto)

Judeţul Satu Mare prezent la Târgul de Turism de la Berlin (Galerie Foto)

În perioada 9-13 martie 2016 are loc cel mai mare târg de turism din lume, Târgul de Turism de la Berlin unde județul Satu Mare participă pentru prima dată. Suprafața târgului este de 160.000 m².

România are un stand modern de 400 m², cu peste 50 de participanți din partea județelor și a firmelor private, Satu Mare fiind regiune parteneră. În cadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Prezența noastră la acest târg este îmbogățită prin participarea meșterului popular Mare Ana care expune obiecte lucrate manual precum păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi, etc., dar și prin prezența maestrului olar din Vama, Istvánfi Géza.

Seara României a avut loc în 9 martie, fiind un eveniment savurat de toți cei prezenți. Pe lângă prezentarea regiunii partenere, participanții au putut gusta din produsele culinare tradiționale și binecunoscutele băuturi alcoolice.

Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și vicepreședintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota, Ciocan Gheorghe și Gindele Emeric, administratorul județului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al Județului Satu Mare. Ca invitat de onoare, miercuri, 9 martie, standul României a avut-o pe Anca Pavel Nedea, președintele Autorității Naționale de Turism care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă, felicitând județul Satu Mare, în calitate de parteneri pentru standul foarte bine organizat. Anca Pavel Nedea a plecat de la standul județului Satu Mare cu promisiunea că în cel mai scurt timp va face o vizită la Satu Mare, timp în care vor fi perfectate detaliile privind un infotrip în județul nostru, dar și modul în care Satu Mare se poate prezenta în revistele de turism din Berlin.

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic).

12814097_923928267724755_8106854842070298781_n ATC_0044 ATC_0080 ATC_0149 ATC_0154 ATC_9833 ATC_9851 ATC_9883 ATC_9913 ATC_9940 ATC_9965

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus