Se lanseaza Satu Mare Business Club, primul club de antreprenoriat din judet Reviewed by CD on . In 18 Ianuarie, cu incepere de la ora 18:00, zeci de antreprenori si manageri din Satu Mare vor participa la Hotelul Poesis, la evenimentul de lansare a primulu In 18 Ianuarie, cu incepere de la ora 18:00, zeci de antreprenori si manageri din Satu Mare vor participa la Hotelul Poesis, la evenimentul de lansare a primulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Se lanseaza Satu Mare Business Club, primul club de antreprenoriat din judet

Se lanseaza Satu Mare Business Club, primul club de antreprenoriat din judet

Se lanseaza Satu Mare Business Club, primul club de antreprenoriat din judet

In 18 Ianuarie, cu incepere de la ora 18:00, zeci de antreprenori si manageri din Satu Mare vor participa la Hotelul Poesis, la evenimentul de lansare a primului club de antreprenoriat din judet, Satu Mare Business Club.

Misiunea acestei organizatii va fi cultivarea spiritului si culturii antreprenoriale in Satu Mare si sprijinirea dezvoltarii afacerilor antreprenoriale locale, membre in cadrul clubului.

Satu Mare Business Club este co-fondat si prezidat de antreprenorul satmarean Mircea Felix Spatar (31 ani, proprietarul agentiilor de turism Paralela 45 din Satu Mare si Baia Mare, si a proiectului Paralela 45 Online), un avid sustinator al antreprenoriatului local in judetul Satu Mare.

Clubul de business este parte integranta din reteaua regionala de cluburi de antreprenoriat coordonata de Asociatia Centrul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, ONG care a dezvoltat Maramures Business Club. Acest club de business a fost lansat in 2013, la Baia Mare, de antreprenorul si specialistul in marketing online Ciprian Borsan, si in cei 5 ani de activitate a ajuns la peste 40 de membri, fiind cea mai dinamica organizatie de antreprenoriat din regiune.

“Prin intermediul Satu Mare Business Club vom pune bazele primului club de antreprenoriat din judet, care va urma modelul de succes creat de colegii si partenerii nostri de la Maramures Business Club. Vom creea un nucleu de antreprenori, manageri si specialisti care doresc sa-si dezvolte afacerile pe baze sanatoase dar intr-un ritm mai accelerat, oferindu-le toate mecanismele de care au nevoie pentru a-si atinge obiectivele: programe de dezvoltare antreprenoriala, evenimente de business si networking, programe de mentorat, servicii suport in dezvoltarea afacerilor. Cred cu tarie in capacitatea si forta mediului de afaceri local, si prin Satu Mare Business Club vom arata intregii tari ca aici avem antreprenori extraordinari si un mediu de colaborare si dezvoltare.” a declarat antreprenorul Mircea Felix Spatar, presedintele SMBC.

Asemeni cluburilor de antreprenoriat din SUA sau Europa de Vest, in cadrul SMBC va functiona principiul de exclusivitate. Astfel, in cadrul clubului poate avea statut de membru doar cate un reprezentant pentru fiecare nisa de industrie. In plus, exista o serie de criterii de etica si integritate pe care viitorii membri trebuie sa le intruneasca inainte de a avea statutul de membru.

Evenimentul care va marca lansarea clubului de antreprenoriat Satu Mare Business Club se va desfasura in 18 Ianuarie (joi), de la ora 18:00, in sala de conferinte de la Hotelul Poesis (str. Mircea cel Batran, Nr. 9-11).
Toti cei care doresc sa participe se pot inscrie pe email la mircea.spatar@smbc.ro sau la numarul de telefon 0747696601.

Date de contact:
Mircea Felix Spatar
mircea.spatar@smbc.ro
0747696601

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus