Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism din Tel Aviv Reviewed by CD on . În perioada 9-10 februarie 2016, Județul Satu Mare participă la cea de-a 22-a ediție a Târgului de turism „International Mediterranean Tourism Market” din Tel A În perioada 9-10 februarie 2016, Județul Satu Mare participă la cea de-a 22-a ediție a Târgului de turism „International Mediterranean Tourism Market” din Tel A Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism din Tel Aviv

Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism din Tel Aviv

Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism din Tel Aviv

În perioada 9-10 februarie 2016, Județul Satu Mare participă la cea de-a 22-a ediție a Târgului de turism „International Mediterranean Tourism Market” din Tel Aviv, Israel.

Acestă manifestare este singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu.
Este destinat atât specialiștilor din domeniu, cât și publicului larg, participând circa 1.450 de expozanți din 40 de țări.
În acest an, România participă cu un stand de 50 mp, în cadrul căruia 22 de expozanți își promovează destinația și produsele turistice.
Destinația ”Județul Satu Mare” este promovată prin prezentarea, în cadrul standului României, de informații turistice din zonă, prezentare de trasee turistice, istorice, posibilități de petrecere a timpului liber și recreere.
Publicului interesat sunt oferite pliante, broșuri și flyere, hărți și materiale de promovare care au rolul de a informa, dezvolta și populariza imaginea de brand turistic al Județului Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus