Satu Mare, județul accidentelor banale Reviewed by CD on . Un nou accident de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 17.30, în Piața Romană, de pe Drumul Botizului, la coborâre de pe Podul Decebal. Din câte se pare Un nou accident de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 17.30, în Piața Romană, de pe Drumul Botizului, la coborâre de pe Podul Decebal. Din câte se pare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Satu Mare, județul accidentelor banale

Satu Mare, județul accidentelor banale

Satu Mare, județul accidentelor banale

Un nou accident de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 17.30, în Piața Romană, de pe Drumul Botizului, la coborâre de pe Podul Decebal. Din câte se pare, șoferul unui autoturism Volkswagen nu ar fi acordat prioritate de trecere unui șofer, aflat la volanul unui autoturism marca Ford.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate în partea din față și lateral-stânga, iar autoturismul Ford nu a mai putut fi mișcat din loc, fiindu-i dislocată o roată. Un alt șofer, la volanul unui autoturism BMW, s-a oprit pentru a vedea dacă totul este în regulă și pentru a-i sprijini. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu răniți grav.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus