De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au participat la o campanie de împădurire alături de elevi Reviewed by CD on . De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au răspuns prezent invitației Școlii Gimnaziale Lucian Blaga Satu Mare și s-au alăturat elevilor școlii în campania de De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au răspuns prezent invitației Școlii Gimnaziale Lucian Blaga Satu Mare și s-au alăturat elevilor școlii în campania de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au participat la o campanie de împădurire alături de elevi

De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au participat la o campanie de împădurire alături de elevi

De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au participat la o campanie de împădurire alături de elevi

De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au răspuns prezent invitației Școlii Gimnaziale Lucian Blaga Satu Mare și s-au alăturat elevilor școlii în campania de împădurire organizată cu acest prilej.
Împreună cu copiii și cadrele didactice, sub coordonarea specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Ardud, în parcela pusă la dispoziție jandarmii au plantat puieți de cer, după cum spune și numele pădurii – Cerhat.
Începută în urmă cu câțiva ani, activitatea de plantare de puieți a devenit o tradiție în rândul jandarmilor sătmăreni, aceștia având mai multe plantări în pădurile de la Urziceni, Foieni și Livada.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus