Pregătiri de alegeri în județul Satu Mare Reviewed by CD on . Conform calendarului electoral, astăzi, 16.04.2024 la sediul Instituției Prefectului Județul Satu Mare a avut loc înmânarea către președinții birourilor de circ Conform calendarului electoral, astăzi, 16.04.2024 la sediul Instituției Prefectului Județul Satu Mare a avut loc înmânarea către președinții birourilor de circ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Pregătiri de alegeri în județul Satu Mare

Pregătiri de alegeri în județul Satu Mare

Pregătiri de alegeri în județul Satu Mare
Conform calendarului electoral, astăzi, 16.04.2024 la sediul Instituției Prefectului Județul Satu Mare a avut loc înmânarea către președinții birourilor de circumscripție din cele 65 de unități administrative-teritoriale a telefoanelor de serviciu și a ștampilelor de control ale circumscriției. De asemenea Serviciul de telecomunicații Speciale (STS) a clarificat detaliile privind comunicarea electronică.
Prefectul Ioan Tibil, alături de subprefecți și de directorul Cancelariei au fost prezenți la activitate și au subliniat importanța comunicării, a încadrării în termene legale, a respectării programului de lucru și a asigurării legalității și transparenței întregului proces electoral.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus