Liberalii sătmăreni l-au susținut pe Ludovic Orban la președinția PNL Reviewed by CD on . O delegație numeroasă de sătmăreni a participat sâmbătă la lucrările Congresului Național al Partidului Național Liberal, ce s-au desășurat la București. Acesta O delegație numeroasă de sătmăreni a participat sâmbătă la lucrările Congresului Național al Partidului Național Liberal, ce s-au desășurat la București. Acesta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Politică»Liberalii sătmăreni l-au susținut pe Ludovic Orban la președinția PNL

Liberalii sătmăreni l-au susținut pe Ludovic Orban la președinția PNL

Liberalii sătmăreni l-au susținut pe Ludovic Orban la președinția PNL

O delegație numeroasă de sătmăreni a participat sâmbătă la lucrările Congresului Național al Partidului Național Liberal, ce s-au desășurat la București.

Acesta a fost primul congres al formaţiunii după fuziunea cu PDL şi după trei ani în care liberalii nu au mai avut o astfel de reuniune, deşi în acest timp au schimbat nu mai puţin de trei preşedinţi.
De data aceasta, șefia PNL a fost disputată de Ludovic Orban, cu moțiunea „Partidul Național Liberal — Forța Dreptei” și Cristian Bușoi, cu moțiunea „PNL — partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică!”.
Așa cum au declarat și anterior, membrii delegației sătmărene au susținut moțiunea lui Ludovic Orban, cel care, de-altfel, a și fost ales președinte al PNL cu 3.518 voturi, în timp ce contracandidatul său a primit 952 voturi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus