PSD Satu Mare rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare Reviewed by CD on . PSD rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni. Condamnăm ferm tentativa de preluare PSD rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni. Condamnăm ferm tentativa de preluare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Politică»PSD Satu Mare rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare

PSD Satu Mare rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare

PSD Satu Mare rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare

PSD rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni.

Condamnăm ferm tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta, care însă nu mai sunt membri ai acestei formațiuni.
Considerăm că acțiunile din ultima perioadă ale celor doi foști membri PSD demonstrează că a existat un plan premeditat de subminare a activității guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii.
De asemenea, aceste demersuri disperate dovedesc tuturor românilor justețea deciziei luată de PSD, prin forurile sale statutare de conducere.

Satu Mare Aurelia Fedorca

17 iunie 2017 președinte Organizația Județeană PSD Satu Mare

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus