Ziua Poliției Române marcată și la Satu Mare Reviewed by CD on . Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop , de directorul Cancelariei, Radu Iancu și de consilierul prefectului, Bianca Șorian au Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop , de directorul Cancelariei, Radu Iancu și de consilierul prefectului, Bianca Șorian au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ziua Poliției Române marcată și la Satu Mare

Ziua Poliției Române marcată și la Satu Mare

Ziua Poliției Române marcată și la Satu Mare
Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop , de directorul Cancelariei, Radu Iancu și de consilierul prefectului, Bianca Șorian au participat azi la ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, eveniment care s-a desfăşurat în Sala Mare de Şedinţe a Palatului Administrativ.
Alături de poliţiştii sătmăreni s-au aflat reprezentanţii administraţiei judeţene şi locale, colegi poliţişti din Ungaria precum şi conducerea instituţiilor din sistemul de justiţie.
După şedinţa festivă cei prezenţi au asistat la o expoziţie cu tehnica din dotare şi au vizitat standurile de promovare a profesiei de poliţist, a campaniilor de prevenire şi a activităţilor desfăşurate de poliţiştii de proximitate.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus