Accident mortal în Satu Mare Reviewed by CD on . Un bărbat în vârstă de 39 de ani, tatăl a două fetițe, şi-a pierdut viața în această seară într-un tragic accident petrecut în Satu Mare. Victima era şofer prof Un bărbat în vârstă de 39 de ani, tatăl a două fetițe, şi-a pierdut viața în această seară într-un tragic accident petrecut în Satu Mare. Victima era şofer prof Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal în Satu Mare

Accident mortal în Satu Mare

Accident mortal în Satu Mare

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, tatăl a două fetițe, şi-a pierdut viața în această seară într-un tragic accident petrecut în Satu Mare. Victima era şofer profesionist, iar pentru o clipă de neatenție, a plătit cu propria viață. Mașina condusă de profesionist în care se afla alături de un alt bărbat în vârstă de 56 de ani s-a izbit cu putere de un copac aflat pe marginea carosabilului.
Polițiștii rutieri nu își pot explica încă cum a fost posibil un astfel de eveniment. Urmează să fie audiați martorii tragicului eveniment.

screenshot_20161029-212526

“Astăzi, la ora 19:11, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Satu Mare.
La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (S.A.J. Satu Mare).
Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un copac, au rezultat două victime încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.
Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, una dintre victime, un bărbat, în vârstă de aproximativ 39 de ani, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, nu a supravieţuit.
Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celeilalte victime, aceasta, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.”
Cea de-a doua victimă, în vârstă de 56 de ani, se află în stare gravă şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. În acest moment medicii luptând să-l țină în viață.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus