Incendiu la o casă din Lazuri, județul Satu Mare Reviewed by CD on . În cursul zilei de astăzi, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru gestionarea a cel puţin două situaţii, respectiv pentru stingerea unui incendiu la o lo În cursul zilei de astăzi, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru gestionarea a cel puţin două situaţii, respectiv pentru stingerea unui incendiu la o lo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la o casă din Lazuri, județul Satu Mare

Incendiu la o casă din Lazuri, județul Satu Mare

Incendiu la o casă din Lazuri, județul Satu Mare

În cursul zilei de astăzi, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru gestionarea a cel puţin două situaţii, respectiv pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă şi pentru degajarea unei persoane înecate, urgenţele fiind anunţate prin apelul unic 112.
Astfel, în jurul orei 03:25, a fost anunţat izbucnirea unui incendiu la o casă, din localitatea Lazuri.
În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit în colaborare cu pompierii voluntari ai SVSU Lazuri, flăcările cuprinzând atât magazia de lemne, cât şi acoperişul casei.
Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit limitarea şi stingerea incendiului, în acest fel fiind salvate bunuri de valoare considerabilă.
Cauza probabilă determinantă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost acţiunea iresponsabilă a unor persoane, acestea, aprinzând lemnele depozitate în interiorul anexei gospodăreşti.
Incendiul a fost lichidat, fără a exista victime.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus