Urmărit general, reţinut în Vama Petea Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat şi reţinut un bărbat din judeţul Maramureş, dat în urmărire generală, deoarece trebuie să execute închi Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat şi reţinut un bărbat din judeţul Maramureş, dat în urmărire generală, deoarece trebuie să execute închi Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit general, reţinut în Vama Petea

Urmărit general, reţinut în Vama Petea

Urmărit general, reţinut în Vama Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat şi reţinut un bărbat din judeţul Maramureş, dat în urmărire generală, deoarece trebuie să execute închisoare pentru lovire şi vătămare corporală.

În această dimineaţă, în jurul orei 04.30, la P.T.F. Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Alexandru Daniel T. în vârstă de 34 ani, din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş.

Cu ocazia controlul de frontieră, oamenii legii  au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Pe numele lui, era emis un mandat european de arestare de către judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de două luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi vătămare corporală.

Maramureşeanul a fost predat de poliţiştii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus