Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecăt Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecăt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Miercurea-Ciuc, pe numele unei femei de 51 de ani, domiciliată în județul Harghita.

Persoana în cauză, care are de executat o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier, a fost depusă la Penitenciarul Satu Mare.

Polițiștii au identificat un bărbat de 37, din Satu Mare, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Negrești-Oaș.

Bărbatul, care are de executat o pedeapsă de 1 an de închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier, a fost depus la Penitenciarul Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus