Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni Reviewed by CD on . La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producere La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producere Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni

Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni

Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni

La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe Podul Decebal, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 25 de ani, din localitatea Culciu, ar fi condus un autoturism și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare.

Din producerea evenimentului, a rezultat avarierea ambelor autoturisme, fără a fi înregistrate victime.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul femeii fiind indicată o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus