Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni Reviewed by CD on . La data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoa La data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sătmăreni

La data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 49 de ani, domiciliat în același județ.

Persoana în cauză, care are de executat o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni rutiere, a fost depusă la Penitenciarul Satu Mare.

La aceeași dată, polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Satu Mare, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Satu Mare.

Bărbatul, care are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost depus la Penitenciarul Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus