Activitate suspendată la un Cămin de bătrâni din Satu Mare Reviewed by CD on . Prefectul Radu Roca, împreună cu directorul cancelariei, Radu Iancu, a verificat astăzi procedura de relocare a celor 17 rezidenți ai centrului ”Cămin pentru pe Prefectul Radu Roca, împreună cu directorul cancelariei, Radu Iancu, a verificat astăzi procedura de relocare a celor 17 rezidenți ai centrului ”Cămin pentru pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Activitate suspendată la un Cămin de bătrâni din Satu Mare

Activitate suspendată la un Cămin de bătrâni din Satu Mare

Activitate suspendată la un Cămin de bătrâni din Satu Mare

Prefectul Radu Roca, împreună cu directorul cancelariei, Radu Iancu, a verificat astăzi procedura de relocare a celor 17 rezidenți ai centrului ”Cămin pentru persoane vârstnice Argint” din Satu Mare, al entității economice Îngrijire și Asistență SRL, de pe strada Corvinilor nr. 43, închis urmare a controlului din data de 10.07.2023. Persoanele au fost relocate în bune condiții la centrul de vârstnici ”Șansa” al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC).
De asemenea, urmare a sesizării membrilor comisiei de control, prefectul s-a deplasat la un operator economic cuprins în planul de control de astăzi, respectiv la ”Casa Bunicilor” din Păulești, centru de rezidență cu 12 beneficiari. Problemele identificate aici sunt grave din punct de vedere al autorizării dar pot fi remediate, instituțiile de control au stabilit sancțiuni și termene scurte de conformare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus