Un tânăr șofer băut s-a răsturnat cu mașina în șanț Reviewed by CD on . Sâmbătă, în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri negreșteni, au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în comuna Oraşu Nou. Sosiți la fața lo Sâmbătă, în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri negreșteni, au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în comuna Oraşu Nou. Sosiți la fața lo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Un tânăr șofer băut s-a răsturnat cu mașina în șanț

Un tânăr șofer băut s-a răsturnat cu mașina în șanț

Un tânăr șofer băut s-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri negreșteni, au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în comuna Oraşu Nou.

Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din comuna Racșa, care se deplasa cu un autoturism pe DN 19, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului, a derapat și a intrat în şanţul din partea stângă a părții carosabile.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat; totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 din C. pen.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus