Sâmbra Oilor va avea loc în 7 Mai. Reviewed by CD on . In sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc o şedinţă de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediţii a tradiţionalei sărbători câmpeneşti S In sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc o şedinţă de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediţii a tradiţionalei sărbători câmpeneşti S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sâmbra Oilor va avea loc în 7 Mai.

Sâmbra Oilor va avea loc în 7 Mai.

Sâmbra Oilor va avea loc în 7 Mai.

In sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc o şedinţă de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediţii a tradiţionalei sărbători câmpeneşti Sâmbra Oilor.

La şedinţă au participat prefectul Darius Filip, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintele Ioan Rus, directorul de cancelarie al prefectului, Cecilia Marinescu, reprezentanţii Primăriilor Negreşti-Oaş şi Certeze, şefi de structuri din Ministerul Afacerilor Interne, directori de instituţii deconcentrate cu atribuţii în domeniul sanitar şi pentru siguranţa alimentelor, respectiv în cultură.
În cadrul întâlnirii de comandament prefectul Darius Filip a trecut în revistă măsurile specifice pentru fiecare instituţie în parte, stabilindu-se că fiecare autoritate este pregătită pentru evenimentul ce se va desfăşura duminică, 7 mai 2017, de la ora 12,00 pe dealul de la Huta Certeze şi Moişeni.
Următoarea întâlnire cu toţi cei implicaţi se va desfăşura miercuri, 3 mai 2017, de la ora 12,00 pe dealul de la Huta Certeze.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus