Accident cumplit între Carei și Petrești. Două persoane au murit, iar trei au fost rănite. Reviewed by CD on . În cursul zilei de vineri, la ora 09:55, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 1 între localitățile Carei și Petreș În cursul zilei de vineri, la ora 09:55, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 1 între localitățile Carei și Petreș Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Accident cumplit între Carei și Petrești. Două persoane au murit, iar trei au fost rănite.

Accident cumplit între Carei și Petrești. Două persoane au murit, iar trei au fost rănite.

Accident cumplit între Carei și Petrești. Două persoane au murit, iar trei au fost rănite.

În cursul zilei de vineri, la ora 09:55, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 1 între localitățile Carei și Petrești.

La faţa locului au fost dislocate: o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor calificat și Terapie Intensivă Mobilă) şi două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.
În urma impactului violent, dintre un autoturism și un stâlp de iluminat public au rezultat cinci victime, dintre care două încarcerate și trei care au reușit să se autoevacueze.
Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și resuscitarea celor două persoane încarcerate, șoferul (un bărbat de aproximativ 24 de ani) și pasagerul din dreapta (o persoană de sex feminin de aproximativ 31 de ani), care erau în stare de inconștiență.
Din nefericire, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate.
Pentru ceilalți trei pasageri (un copil în vârstă de 11 ani și doi adulți) s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical, după care au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus