Catargul pentru tricolor, înalt de 48 de metri, amplasat în Piața Libertății Reviewed by CD on . Schimbări de plan în privința amplasării catargului pentru înălțarea steagului României. Inițial s-a dorit amplasarea acestuia în Piața Romană, în fața Administ Schimbări de plan în privința amplasării catargului pentru înălțarea steagului României. Inițial s-a dorit amplasarea acestuia în Piața Romană, în fața Administ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Catargul pentru tricolor, înalt de 48 de metri, amplasat în Piața Libertății

Catargul pentru tricolor, înalt de 48 de metri, amplasat în Piața Libertății

Catargul pentru tricolor, înalt de 48 de metri, amplasat în Piața Libertății

Schimbări de plan în privința amplasării catargului pentru înălțarea steagului României. Inițial s-a dorit amplasarea acestuia în Piața Romană, în fața Administrației Județene a Finanțelor Publice, dar planurile s-au schimbat între timp.

Președintele Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere Satu Mare, Gheorghe Strâmb, a declarat pentru PresaSM.ro, că decizia a fost luată din cauza unor probleme de natură tehnică.
”Acel catarg, care se poate înălța până la 60 de metri, este de patru ani în depozitul unui agent economic. Am vrut să îl amplasăm în Piața Romană, dar acolo au fost niște probleme. Există multe rețele de utilități care traversează zona. Nu se putea face o fundație solidă fără afectarea rețelelor, iar mutarea acestora ar fi fost prea costisitoare. De asemenea, din cauza condițiilor meteo din Satu Mare, catargul nu se putea înălța până la 60 de metri, ci doar până la 48 de metri. Era nevoie și de un sistem de ancorare, pentru care nu exista spațiul necesar. Așa că am luat în calcul zona Pieței Libertății, la capătul străzii Horea. Considerăm că este locul cel mai bun, existând și spațiu pentru manifestări culturale”, a spus Gheorghe Strâmb.
În acest moment este nevoie de obținerea autorizațiilor din partea Primăriei Satu Mare. În ce privește termenul de realizare, inițiatorii doresc ca acel catarg să fie montat până pe 1 decembrie 2018, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus