Sindicatul Europol a organizat primul team building pentru polițiști Reviewed by CD on . În perioada 04-07. 09. 2017, Filiala Satu Mare, Sindicatul Polițiștilor Europeni, a organizat pentru membrii organizației un concurs de pescuit cu durata de 72 În perioada 04-07. 09. 2017, Filiala Satu Mare, Sindicatul Polițiștilor Europeni, a organizat pentru membrii organizației un concurs de pescuit cu durata de 72 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sindicatul Europol a organizat primul team building pentru polițiști

Sindicatul Europol a organizat primul team building pentru polițiști

Sindicatul Europol a organizat primul team building pentru polițiști

În perioada 04-07. 09. 2017, Filiala Satu Mare, Sindicatul Polițiștilor Europeni, a organizat pentru membrii organizației un concurs de pescuit cu durata de 72 ore, la Balta Ferma de Crap Diosig.
Pe toata durata concursului, prin dibacia polițiștilor pescari, s-au prins și cântărit 1050 kg de pește, iar treul pentru marea captură a fost un superb crap oglindă de 14, 9 kg.


Prin intermediul acestor activități Sindicatul Polițiștilor Europeni, urmărește stabilirea unor relații excelente între polițiștii sătmăreni lucru care firmele din privat îl fac de multă vreme pentru angajații lor, însă conducerea Poliției Române nu se gândește la acest lucru, are doar pretenții ca polițiștii să coopereze exemplar în orice situație.
Totodata alături de Sindicatul Polițiștilor Europeni au fost ca și sponsori SC Folda Security SRL Satu Mare, SC Auto Plus SRL și excelenta gazdă Ferma de Crap Diosig.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus