Polițiștii sătmăreni au donat sânge pentru colegul lor de la Suceava, Dan Ciprian Sfichi Reviewed by CD on . Pentru că protejarea vieții este o prioritate a polițiștilor, în cursul dimineții de joi, mai mulți polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Pentru că protejarea vieții este o prioritate a polițiștilor, în cursul dimineții de joi, mai mulți polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Polițiștii sătmăreni au donat sânge pentru colegul lor de la Suceava, Dan Ciprian Sfichi

Polițiștii sătmăreni au donat sânge pentru colegul lor de la Suceava, Dan Ciprian Sfichi

Polițiștii sătmăreni au donat sânge pentru colegul lor de la Suceava, Dan Ciprian Sfichi

Pentru că protejarea vieții este o prioritate a polițiștilor, în cursul dimineții de joi, mai mulți polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și-au completat activitățile zilnice cu o îndatorire specială: aceea de a dona sânge.

A fost modul prin care aceștia au înțeles să contribuie atât la salvarea celui mai important dar primit: viața, cât și la creșterea șanselor de supraviețuire ale colegului lor din Suceava, agent șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi.
În aceste momente de restriște, cele mai alese gânduri ale polițiștilor sătmăreni se îndreaptă, către colegul lor și familia acestuia, urându-le să treacă cu bine peste încercarea în fața căreia se află.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus