Paradă impresionantă și exerciții demonstrative de Ziua Pompierilor, la Negrești-Oaș Reviewed by CD on . Data de 13 septembrie este o sărbătoare anuală care comemorează în fiecare zi de 13 septembrie Bătălia de la Dealul Spirii care a avut loc în 1848. Această zi a Data de 13 septembrie este o sărbătoare anuală care comemorează în fiecare zi de 13 septembrie Bătălia de la Dealul Spirii care a avut loc în 1848. Această zi a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Paradă impresionantă și exerciții demonstrative de Ziua Pompierilor, la Negrești-Oaș

Paradă impresionantă și exerciții demonstrative de Ziua Pompierilor, la Negrești-Oaș

Paradă impresionantă și exerciții demonstrative de Ziua Pompierilor, la Negrești-Oaș

Data de 13 septembrie este o sărbătoare anuală care comemorează în fiecare zi de 13 septembrie Bătălia de la Dealul Spirii care a avut loc în 1848. Această zi a fost desemnată Ziua Pompierilor din România, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a organizat ample manifestări publice dedicate acestei zile.

În acest an, activitățile desfășurate de pompieri au avut loc în centrul orașului Negrești Oaș. Evenimentul a început cu un ceremonial militar, după care s-au acordat premii și plachete aniversare și s-au avansat în grad cadre militare înainte de termen.
După ce oficialitățile locale și județene au rostit câteva alocuțiuni, cei prezenți au urmărit o paradă militară a personalului și tehnicii aflate în dotarea ISU „Someș” al Județului Satu Mare, care a defilat pe acordurile fanfarei municipale Baia Mare. În timpul paradei au fost prezentate echipamente de stingere fabricare în anul 1885 și ultimele noutăți ale tehnicii de intervenție.
Negreștenii au asistat la final la un exercițiu demonstrativ al serviciilor profesioniste pentru situații de urgență în cazul intervenției la accidentele rutiere și incendii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus