Polițiștii au făcut demonstrații de luptă și au fost avansați în grad Reviewed by CD on . Cu ocazia Zilei Poliției Române, poliștii sătmăreni s-au îmbrăcat în haine de sărbătoare și au organizat vineri ample activități care s-au desfășurat pe platoul Cu ocazia Zilei Poliției Române, poliștii sătmăreni s-au îmbrăcat în haine de sărbătoare și au organizat vineri ample activități care s-au desfășurat pe platoul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Polițiștii au făcut demonstrații de luptă și au fost avansați în grad

Polițiștii au făcut demonstrații de luptă și au fost avansați în grad

Polițiștii au făcut demonstrații de luptă și au fost avansați în grad

Cu ocazia Zilei Poliției Române, poliștii sătmăreni s-au îmbrăcat în haine de sărbătoare și au organizat vineri ample activități care s-au desfășurat pe platoul din Piața 25 Octombrie.

Astfel că sute de copiii au studiat tehnica de dotarea structurilor rutiere, au trecut pe la standurile de promovare a profesiei de polițist, a campaniilor de prevenire și a activităților desfășurate de polițiștii de proximitate și nu au ratat ocazia de a-și face poze cu agenții de poliție.
Începând cu ora 13.00, sătmărenii prezenți în Centru Nou au urmarit cu sufletul la gură demonstrațiile polițiștiilor cu câinii de serviciu, dar și demonstrațiile de luptă susținute de polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.
In sala mare a Consiliului Județean au avut loc avansări în grad, 28 ofițeri și 31 de agenți de poliție și s-au oferit premii și diplome polițiștilor care s-au remarcat în îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, precum și în activitățile sindicale. Pe lângă aceștia au fost premiați și jurnaliștii care au participat la competiția „Cupa Presei la Tir”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus