Și-a „tunat” mașina pentru țigări de contrabandă Reviewed by CD on . Polițiștii Secției Rurale Beltiug, aflațI, luni, în dispozitivul de control constituit pentru combaterea comerţului ilicit cu ţigarete sau alte produse accizabi Polițiștii Secției Rurale Beltiug, aflațI, luni, în dispozitivul de control constituit pentru combaterea comerţului ilicit cu ţigarete sau alte produse accizabi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Și-a „tunat” mașina pentru țigări de contrabandă

Și-a „tunat” mașina pentru țigări de contrabandă

Și-a „tunat” mașina pentru țigări de contrabandă

Polițiștii Secției Rurale Beltiug, aflațI, luni, în dispozitivul de control constituit pentru combaterea comerţului ilicit cu ţigarete sau alte produse accizabile, pe zona de frontieră cu Ucraina, au oprit în trafic în comuna Halmeu,un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Ucraina.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au decoperit pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă, ascunse în diverse lăcașuri constituite în portiere, banchete, bord și bara de protecție.
În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 3.989 de pachete de țigări ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina și au indisponibilizat autoturismul.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus