Țigări confiscate înainte să ajungă pe piața neagră Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au descoperit într-o autoutilitara peste 600 pachete cu țigări de p Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au descoperit într-o autoutilitara peste 600 pachete cu țigări de p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Țigări confiscate înainte să ajungă pe piața neagră

Țigări confiscate înainte să ajungă pe piața neagră

Țigări confiscate înainte să ajungă pe piața neagră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au descoperit într-o autoutilitara peste 600 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, pe care un cetățean român urma să le comercializeze pe piața neagră.

În data de 18 mai, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile.
Astfel, în jurul orei 12.30, pe o stradă din localitatea Satu Mare, ei au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control o autoutilitară marca Iveco Daily, înmatriculată în România, conducă de Iosif D., în vârstă de 37 ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.
La controlul efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă, trei colete ce conțineau țigări, fapt pentru care bărbatul, împreună cu autoutilitara, a fost condus la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 630 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 7.400 lei.
Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoutilitara marca Iveco a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare, iar șoferul mașinii este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de țigarete, urmând să fie continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus